Καρφίτσα ”Awakening the colours of your heart” – night

6.20

” Το ξύπνημα των χρωμάτων της καρδιάς σου! ” Καρφίτσα χειροποίητη από πολυμερικό πηλό, ζωγραφισμένη στο χέρι με ακρυλικά, υγρό γυαλί και ατσάλι. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Μια ιδιαίτερη σειρά της Pink Geek σε συνεργασία με την ενεργειακή σύμβουλο Alpha Chi Eisa. Καρδιές καρφίτσες χειροποίητες από πολυμερικό πηλό και διαλογιστικά ζωγραφισμένες που υποστηρίζουν κάθε καρδιά να θυμηθεί τα αληθινά της χρώματα!

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: H038 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Το ξύπνημα των χρωμάτων της καρδιάς σου!

Καρφίτσα χειροποίητη από πολυμερικό πηλό, ζωγραφισμένη στο χέρι με ακρυλικά, υγρό γυαλί και ατσάλι. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

Μια ιδιαίτερη σειρά της Pink Geek σε συνεργασία με την ενεργειακή σύμβουλο Alpha Chi Eisa.

Καρδιές καρφίτσες χειροποίητες από πολυμερικό πηλό και διαλογιστικά ζωγραφισμένες που υποστηρίζουν κάθε καρδιά να θυμηθεί τα αληθινά της χρώματα!

Ζητήστε την Χρυσή έκδοση της σειράς… ” Το δικό μου κόσμημα ”. Δημιουργούμε το προσωπικό κόσμημά σας που φέρει την ενέργεια υποστήριξης που έχεις ανάγκη στο εδώ και τώρα. Μπορεί να είναι σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδι, βραχιόλι κ.ά αφού έρθετε σε επικοινωνία με την Alpha Chi Eisa.

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 1

Added to wishlist! VIEW WISHLIST