Blog
Posted in

Pink Geek, δουλεύοντας για το όνειρο…

PINKGEEK 29
Posted in

Γεια σας Pink Geekάκια!

Ήθελα καιρό να σας γράψω λίγα λόγια για αυτήν την ιδέα.

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω να δημιουργώ κοσμήματα, ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι αυθεντικό, που να εκφράζει απόλυτα ποια είμαι εγώ.

Από την ώρα της δημιουργίας, θέλω αυτό που θα δεις και θα επιλέξεις να φορέσεις, να έχει κάτι να σου πει. Να ταιριάξει στη δική σου ιστορία. Να το φορέσεις σε μικρές στιγμές απόλαυσης, σε μια ηλιόλουστη βόλτα, το βράδυ με ένα κρασί στο χέρι, με φόρμες στη βροχή, στο σπίτι κοιτάζοντας στον καθρέφτη με χαμόγελο..

πολυμερικός πηλός 32 πολυμερικός πηλός 4

Δουλεύοντας για “το όνειρο”…

Με λένε Μαριλίζα, και το Pink Geek, το κατάστημα των ονείρων μου, μετράει, στο κέντρο της Καλαμάτας, 4 μηνες ύπαρξης.

Καλαμάτα 16 2

Η Κάθε μέρα στο εργαστήρι θέλει οργάνωση και πειθαρχία για να παραχθούν κοσμήματα με έμπνευση, ποιότητα και λογικές τιμές. Είμαι ένα μόνο άτομο, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την φωτογράφιση, την απάντηση των μηνυμάτων σας έως και την προβολή των προϊόντων προς αγορά στο site και εύχομαι χρόνο με τον χρόνο, η ομάδα να ανθίσει και να μεγαλώσει.

κεριά 2

Δεν ακολουθώ την μόδα στις δημιουργίες μου,  μου αρέσει όμως να δημιουργώ πίνακες έμπνευσης από αυτήν, και πιστεύω πως το εναλλακτικό είναι η νέα πολυτέλεια της εποχής μας.

Στο Pink Geek θα βρείτε εναλλακτικά χειροποίητα κοσμήματα από πολυμερή πηλό, κάποια μοναδικά κομμάτια που δεν αναπαράγονται, και κάποια που ζητάς, και έχουν δημιουργηθεί ελάχιστες φορές ξανά.

ατσάλινα 30

Ορμώμενη από τον αέρα της Καλαμάτας, φτιάχνω κοσμήματα μοντέρνα, μα για όλα τα γούστα, συνδυάζοντας το κομψό με το διαχρονικό. Οι συσκευασίες δώρου, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες και ταυτόχρονα ιδιαίτερες, για εκείνο το ξεχωριστό δώρο που ψάχνεις ή για αυτό το κάτι που θέλεις να πάρεις στον εαυτό σου μετά από μια κουραστική ημέρα.

PINKGEEKs 3

Αγόρασε εναλλακτικά και ανακάλυψε την χειροποίητη συλλογή Αργυροχρυσοχοΐας από ασήμι 925, επιμεταλλωμένο χρυσό 14Κ και ορείχαλκο, που έρχεται πολύ σύντομα και θα σου γράψω λίγα λόγια και για αυτήν.

Κάνε την αγορά σου με ασφάλεια στην σελίδα μας ή στείλε μας ένα μήνυμα για οποιαδήποτε ερώτηση. Προστατεύουμε τα δεδομένα σου και στέλνουμε το δέμα σου σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Θα τα πούμε πολύ σύντομα και από εδώ.

Έως τότε να χαμογελάς!

Μαριλίζα

Pink Geek

 

 

 

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0