Τρόποι αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε για αποστολές εντός της Ελλάδας είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται, ανάλογα με τον προορισμό, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής. Το κόστος αποστολής είναι 3,50 ευρώ, ενώ μέσω πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος είναι συν 1,50 ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40,00€.

Επίσης, διατίθεται η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Οι παραδόσεις σε χώρες του εξωτερικού και στην Κύπρο γίνονται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται ανάλογα με τον προορισμό έως 15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής. Το κόστος αποστολής μεταβάλλεται ανάλογα με το βάρος και τον προορισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, θα γίνει η επεξεργασία της καθώς πρόκειται για χειροποίητο προϊόν και η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

  1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

  1. Η Pink Geek θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων με τη Γενική Ταχυδρομική.
  2. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

 

 

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0