Τρόποι παραγγελίας

Στο Pink Geek μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε τρόπους για να κάνετε την παραγγελία σας.

Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο Pink Geek ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «προσθήκη στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας.

Μέσω email: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail στο info@pinkgeek.gr. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής.

Μέσω Social Media: Μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν με μήνυμα στη σελίδα μας στο Instagram ή στο Facebook στο #pinkgeekshop και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής.

Από το φυσικό μας κατάστημα: Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που αναζητάτε στο καταστήματά μας: ”Geek” Καίσαρη 5 στην Καλαμάτα.

Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο 27210-90134 ή στο 6971837216.

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0